Kom d'r uit!

Eens per maand zorgt Kom d’r uit naar kom d’r in er voor dat mensen die moeilijk de deur uitkomen een fijne middag beleven. Zij kunnen dan gratis een bijeenkomst bijwonen.

Een uitleg over de bijeenkomsten kunt u lezen door HIER te klikken.

Hieronder staat de aankondiging van de volgende bijeenkomst en een overzicht van de vorige bijeenkomsten.


 

NicoIn verband met het coronavirus zullen de bijeenkomsten van Kom d'r uit bij Kom d'r in op de eerste donderdag van de maand tot nader aankondiging helaas niet doorgaan.

 

NicoGé Kranenburg heeft in Nieuwkoop en omgeving veel zaken van de grond getrokken en problemen opgelost. Hij kan daarover boeiend vertellen. Op donderdag 5 maart vertelde hij er over in Kom d’r in aan het Zuideinde 107 in Nieuwkoop.

 

NicoOp donderdag 6 februari vanaf 14.00 uur sprak Loekie Rijlaaarsdam in Kom d’r in aan het Zuideinde 107 in Nieuwkoop. Zij vertelde over de betekenis van de Haagse school voor Nieuwkoop en in het algemeen.

 

NicoOp donderdag 2 januari vanaf 14.00 uur vertelde elf-voudig wereldkampioen Jetze Plat hoe hij met een handicap er in is geslaagd maximaal paralympische topsport te bedrijven, in Kom d’r in aan het Zuideinde 107 te Nieuwkoop.

 

NicoIn bijna een halve eeuw bij de plaatselijke en de regionale brandweer heeft Nico Kranenburg het nodige meegemaakt.
Op donderdag 5 december vertelde hij er over in Kom d’r in aan het Zuideinde 107 in Nieuwkoop.

 

CockOp donderdag 7 November vertelde oud-Heemraad van Rijnland Hans Pluckel over het waterbeheer in verleden, heden en toekomst in Kom d’r in aan het Zuideinde 107 te Nieuwkoop.