robaupers sHij is al vele jaren vrijwilliger in de kerk en in die tijd maakte Rob Aupers een inventaris overzicht van alle mooie dingen die de kerk van Maria Hemelvaart rijk is. Daardoor ontdekte hij dingen die je normaal gesproken al snel over het hoofd ziet.

Hij toont in een rondleiding details in de kerk en vertelt over de betekenis, de symboliek en soms de verhalen er achter. Van veel zaken waar de meeste bezoekers geen weet van hebben, zelf niet als zij al vele jaren parochiaan zijn en de kerk regelmatig bezoeken.

Hij laat u de dingen zien die u niet of nog niet heeft gezien. Dat doet hij ook op donderdag 7 juli vanaf 14.00 uur in de Onze Lieve Vrouwe Hemelvaaart kerk, Dorpsstraat 35 in Nieuwkoop. De inloop is vanaf 13.30 uur

De bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van de dertien kernen van de gemeente Nieuwkoop en omstreken. U moet zich vooraf melden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Frits Horstmeier (06 20 46 94 61).

Een speciale uitnodiging geldt voor wie moeilijk de deur uitkomt. Wilt u komen maar heeft u vervoer nodig, dan kan Frits daarvoor zorgen. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Parkeren is mogelijk op het terrein van de kerk.